48 uur in het Rijk van Nijmegen

Een duik in de geschiedenis of in een stomend bubbelbad. Struinen door de oudste winkelstraat van Nederland of langs de oevers van de Waal. Kunst kijken of juist ervaren hoe het is om níets te zien in een museum. Actief op de fiets of de golfbaan of juist heerlijk achterovergeleund op een terrasje of in een wijngaard. Het Rijk van Nijmegen kán je voor dilemma’s zetten. Of je boekt een nachtje – of 2, 3 – bij één van de hotels, B&B’s, vakantiehuisjes of campings in de regio. En neemt lekker de tijd om te genieten van het Rijk van Nijmegen in ál zijn facetten.

Dit is het moment om inspiratie op te doen voor de toekomst, wanneer de coronacrisis voorbij is en we weer op pad mogen. Dit moet je zien en doen als je 48 uur in het Rijk van Nijmegen bent!

Ontdek cultureel Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen ademt cultuur en historie! De stad is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen, en ook in de omgeving heeft zich in vroegere tijden veel afgespeeld. Vandaag de dag stuit je nog steeds op sporen van die tijd. In het Rijk van Nijmegen wandel je langs historische locaties, bekijk je prachtige kunst in musea en doe je nieuwe ervaringen op.

In twee dagen tijd krijg je een goede indruk van de sfeer van de oudste stad van Nederland, met haar levendige omgeving. Ga mee op pad en beleef de culturele uitjes in het Rijk van Nijmegen!

Lees verder
Bekijk onze tips voor culturele uitjes

Onze tips - voor jouw 48 uur in het Rijk van Nijmegen

een heerlijk weekendje ontspannen

Of je nu lekker wilt fietsen en wandelen in de natuur, of juist de stad en haar uitgaansleven wilt ontdekken. In het Rijk van Nijmegen kom je helemaal tot rust op je eigen manier. De combinatie van natuur en de stad is uniek! Bekijk hier onze tips.

Lees verder
Bekijk onze tips voor een weekendje ontspannen

Verwen jezelf!

© Jurjen Drenth

De leukste eetadresjes

© shutterstock

Overnachten