48 uur in het Rijk van Nijmegen

Struinen door de oudste winkelstraat van Nederland of langs de oevers van de Waal. Je hersens prikkelen bij een van de musea of juist volledige ontspanning in de sauna. Actief op de fiets of lekker borrelen op het terras. Het Rijk van Nijmegen kán je voor dilemma’s zetten. Of je boekt een nachtje – of meer – bij een van de accommodaties in de regio en neemt lekker de tijd om te genieten van alles dat het Rijk van Nijmegen te bieden heeft. Bekijk snel onze tips, reserveer een datum in je agenda en kom het bruisende Rijk van Nijmegen zelf beleven!

Musea in het Rijk van Nijmegen

Leuk om te lezen

Wandelen

Tips voor je weekendje weg

Old city, young vibe omschrijft precies de sfeer van Nijmegen. Lekker bourgondisch en hip! Interessante musea, een oneindig aanbod aan gezellige lunchtentjes en terrassen en de prachtige natuur in de omgeving bieden alles voor een heerlijk weekendje weg. 

Lees verder
Bekijk de tips
Eetcafé Camelot op de Grote Markt in Nijmegen.

Lekker uitwaaien - op de fiets

  • Kant-en-klare routes

    Speciaal voor jou hebben wij verspreid over de regio verschillende themaroutes ontwikkeld; allemaal volgen ze het vernieuwde fietsnetwerk. Hier vind je ons complete aanbod fietsroutes, kant-en-klaar om je route te starten! 

    Kant-en-klare routes
  • Stel je eigen fietsroute samen

    Zelf online je eigen fietsroute plannen in het Rijk van Nijmegen? Dat kan met onze nieuwe routeplanner voor fietsen! Bekijk de kaart, bepaal je startpunt en maak zelf de mooiste fietsroutes van a naar b in het Rijk van Nijmegen!

    Stel je eigen fietsroute samen

Blijf lekker slapen