Sauna's in het Rijk van Nijmegen

Bij de sauna’s in het Rijk van Nijmegen kun je heerlijk een dagje ontspannen. Of je nu op zoek bent naar grootschalig of kleinschalig, een thermaalbad of Finse sauna of een thermen met of zonder badkleding je vindt ze in Nijmegen en omgeving. Hieronder een overzicht van het wellness aanbod.

 

Thermen Berendonck

De nieuwste sauna in Nijmegen is het prachtige wellnessresort Thermen Berendonck. In het grote complex waan je je in oosterse sferen. Er zijn maar liefst 12 verschillende sauna’s, een zoutwaterbad, whirlpoolbaden, een Indiase kruidentempel en een echte hammam. Het professionele team zorgt voor exclusieve beautybehandelingen en heerlijke massages. Iedere woensdag is badkledingdag.

Lees verder

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Bijzonder aan het Sanadome Nijmegen is dat hier in de baden mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen stroomt. Het water in dit thermencomplex heeft ook nog eens een heilzame werking door de zouten, mineralen en metaalionen. Het dragen van badkleding is hier alle dagen verplicht. Blijf slapen in een van de luxueuze kamers van het beste wellnesshotel van Nederland en maak er een compleet weekendje weg in Nijmegen van.

Lees verder