Vierdaagsebed

Zoek jij als wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse een fijne slaapplek? Of heb jij als inwoner van (de omgeving) Nijmegen een bed beschikbaar voor een van de wandelaars? Vierdaagsebed bemiddelt tussen wandelaars en gastgezinnen die tijdens de Vierdaagseweek ruimte in hun huis vrijmaken om wandelaars te ontvangen en te verzorgen. Met vele bijzondere vriendschappen tot gevolg.

Tijdens de Vierdaagseweek zoeken meer dan 40.000 wandelaars jaarlijks een overnachting in (de omgeving van) Nijmegen. Vierdaagsebed koppelt al vele jaren honderden wandelaars aan gastgezinnen. Zo ben jij als wandelaar verzekerd van een comfortabele nachtrust en voedzaam ontbijt. En als gastgezin van een ruime vergoeding én ben je een ervaring rijker. Een win-winsituatie dus!

 

 

 • Schrijf je in als gastgezin

  Tijdens de Vierdaagse zoeken meer dan 40.000 wandelaars een overnachting in Nijmegen. Heb jij een bed beschikbaar? 

  Lees meer
  Schrijf je in als gastgezin
 • Schrijf je in als wandelaar

  Ben je als wandelaar op zoek naar een gastgezin? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij helpen je aan een fijne verblijfplaats zodat jij je kunt concentreren op het wandelen van de Nijmeegse Vierdaagse.

  Lees meer
  Schrijf je in als wandelaar

Op zoek naar een andere verblijfsaccommodatie? - Bekijk hier een aantal tips

Citystore Nijmegen

Citystore Nijmegen, dé plek voor al je toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. De medewerkers informeren je graag over alle Vierdaagse activiteiten en hoe je het snelst en gemakkelijkst met openbaar vervoer op je plaats van bestemming komt. Ook kun je er terecht voor de leukste Vierdaagse souvenirs. 

Vierdaagsebed is een onderdeel van Citystore Nijmegen en verzorgt al jaren de bemiddeling tussen wandelaars en gastgezinnen.

 

Lees verder
Nijmegen, Drone, Stad, Centrum