Vierdaagsebed

De perfecte match tussen gastgezin en wandelaar

Let op: Vanwege de maatregelen van het kabinet in de aanpak van het COVID-19 (corona) virus is er een verbod op evenementen met meer dan 100 bezoekers. Het is op dit moment te vroeg om hier met betrekking tot de 104de Vierdaagse, die plaatsvindt van dinsdag 21 juli tot en met vrijdag 24 juli, al uitspraken over te kunnen doen. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en hebben hierover contact met de organisatie van de Vierdaagse.

Uiteraard volgen ook wij de adviezen van het RIVM op. Als de noodzaak er is zullen wij onze wandelaars en gastgezinnen informeren per mail.

Deze website is hét platform voor logiesbemiddeling bij de Vierdaagse van Nijmegen. Wandelaars kunnen zich hier inschrijven voor een overnachting bij gastgezinnen in en rond Nijmegen. En gastgezinnen kunnen hier hun accommodatie aanbieden. Vierdaagsebed zorgt vervolgens voor de bemiddeling tussen wandelaar en gastgezin. De accommodatie voldoet aan strenge eisen, de financiële afhandeling wordt voor je geregeld en een comfortabele slaapplek maakt het verhaal compleet. Groot gemak voor alle partijen dus!

De inschrijvingen zijn geopend.

 

 

© shutterstock

Schrijf je in als gastgezin

Tijdens de Vierdaagse zoeken meer dan 40.000 wandelaars een overnachting in Nijmegen. Heb jij een bed beschikbaar? 

Lees meer
© Jurjen Drenth

Ben je op zoek naar een gastvrij verblijf?

Dan ben je hier aan het goede adres! Wij helpen je aan een fijne verblijfplaats zodat jij je kunt concentreren op het wandelen van de Vierdaagse.

Lees meer

Op zoek naar een andere verblijfsaccommodatie? - Bekijk hier een aantal tips

© Ger Loeffen

Hoe kom ik in Nijmegen?

Lees meer over de bereikbaarheid van Nijmegen tijdens de Vierdaagse.

Lees meer
© Jurjen Drenth

Vierdaagse routes

Oefenen voor de Nijmeegse vierdaagse? Bekijk hier de vierdaagse routes.

Bekijk de routes
Via Gladiola Nijmegen

Via Gladiola Nijmegen

© Sander Heezen

Alles over de Vierdaagse

Kom meer te weten over de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten. 

Lees meer

Unieke Vierdaagse souvenirs

Bij VVV Rijk van Nijmegen koop je de leukste Vierdaagse souvenirs. 

Lees meer

VVV Rijk van Nijmegen

De VVV Rijk van Nijmegen, dé plek voor al je toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. Je wordt bij de VVV Nijmegen gastvrij ontvangen en professionele VVV medewerkers informeren je onder meer over alle Vierdaagse activiteiten en hoe je het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op je plaats van bestemming komt. Ook kun je er terecht voor de leukste Vierdaagse souvenirs. 

Vierdaagsebed is een onderdeel van de VVV Rijk van Nijmegen en verzorgt al jaren de bemiddeling tussen wandelaars en gastgezinnen. Tijdens de Vierdaagse vind je de VVV met een stand aan het Keizer Karelplein in Nijmegen.