Vierdaagsebed

VIERDAAGSE 2021 – 20 T/M 23 JULI

Deze website is hét platform voor logiesbemiddeling bij de Vierdaagse van Nijmegen. Wandelaars kunnen zich hier inschrijven voor een overnachting bij gastgezinnen in en rond Nijmegen. En gastgezinnen kunnen hier hun accommodatie aanbieden. Vierdaagsebed zorgt vervolgens voor de bemiddeling tussen wandelaar en gastgezin. De accommodatie voldoet aan strenge eisen, de financiële afhandeling wordt voor je geregeld en een comfortabele slaapplek maakt het verhaal compleet. Groot gemak voor alle partijen dus!

De 104de vierdaagse vindt plaats van 20 juli t/m 23 juli 2021 (onder voorbehoud). Wat de gevolgen van de coronamaatregelen voor de komende editie zullen zijn, is nog onduidelijk. De doorgang van het evenement hangt af van de maatregelen van de RIVM en het Kabinet. Op deze pagina houden we jullie op de hoogte. Wel gaan vanaf 1 februari 2021 de inschrijvingen van start voor de gastgezinnen! De start van de inschrijvingen voor de wandelaars volgt zodra er meer duidelijkheid is over de inschrijfprocedure vanuit organisatie De Vierdaagse. Na inschrijving zullen gastgezinnen en wandelaars persoonlijk geïnformeerd worden.

 

 

© shutterstock

Schrijf je in als gastgezin

Tijdens de Vierdaagse zoeken meer dan 40.000 wandelaars een overnachting in Nijmegen. Heb jij een bed beschikbaar? 

Lees meer
© Jurjen Drenth

Ben je op zoek naar een gastvrij verblijf?

Dan ben je hier aan het goede adres! Wij helpen je aan een fijne verblijfplaats zodat jij je kunt concentreren op het wandelen van de Vierdaagse.

Lees meer
© Ger Loeffen

Hoe kom ik in Nijmegen?

Lees meer over de bereikbaarheid van Nijmegen tijdens de Vierdaagse.

Lees meer
© Jurjen Drenth

Vierdaagse routes

Oefenen voor de Nijmeegse vierdaagse? Bekijk hier de vierdaagse routes.

Bekijk de routes
Via Gladiola Nijmegen

Via Gladiola Nijmegen

© Sander Heezen

Alles over de Vierdaagse

Kom meer te weten over de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten. 

Lees meer

Unieke Vierdaagse souvenirs

Bij VVV Rijk van Nijmegen koop je de leukste Vierdaagse souvenirs. 

Lees meer
Nijmegen, Drone, Stad, Centrum

Nijmegen, Drone, Stad, Centrum

© Skyfoto

VVV Rijk van Nijmegen

De VVV Rijk van Nijmegen, dé plek voor al je toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. Je wordt bij de VVV Nijmegen gastvrij ontvangen en professionele VVV medewerkers informeren je onder meer over alle Vierdaagse activiteiten en hoe je het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op je plaats van bestemming komt. Ook kun je er terecht voor de leukste Vierdaagse souvenirs. 

Vierdaagsebed is een onderdeel van de VVV Rijk van Nijmegen en verzorgt al jaren de bemiddeling tussen wandelaars en gastgezinnen. Tijdens de Vierdaagse vind je de VVV met een stand aan het Keizer Karelplein in Nijmegen.

Lees verder