Vierdaagsebed

Vanwege het grote animo bij wandelaars dit jaar voor overnachten bij gastgezinnen in en rondom Nijmegen, zijn de inschrijvingen voor wandelaars tijdelijk gesloten. Op de hoogte blijven? Op deze pagina houden we eventuele veranderingen bij, zo ook op de pagina 'Schrijf je in als wandelaar'. 29 april 2022

Deze website is hét platform voor logiesbemiddeling bij de Vierdaagse van Nijmegen. Wandelaars kunnen zich hier inschrijven voor een overnachting bij gastgezinnen in en rond Nijmegen en gastgezinnen kunnen hier hun accommodatie aanbieden. Vierdaagsebed zorgt vervolgens voor de bemiddeling tussen wandelaar en gastgezin. De accommodatie voldoet aan strenge eisen, de financiële afhandeling wordt voor je geregeld en een comfortabele slaapplek maakt het verhaal compleet. Groot gemak voor alle partijen dus!

Wil je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse overnachten in een andere verblijfsaccommodatie zoals een hotel, bungalowpark of camping in de regio? Ook die opties tonen wij je graag. Zo vind je altijd een verblijfsaccommodatie die bij jou past. 

 • Schrijf je in als gastgezin

  Tijdens de Vierdaagse zoeken meer dan 40.000 wandelaars een overnachting in Nijmegen. Heb jij een bed beschikbaar? 

  Lees meer
 • Schrijf je in als wandelaar

  Ben je als wandelaar op zoek naar een gastgezin? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij helpen je aan een fijne verblijfplaats zodat jij je kunt concentreren op het wandelen van de Nijmeegse Vierdaagse.

  Lees meer

Op zoek naar een andere verblijfsaccommodatie? - Bekijk hier een aantal tips

 • Hoe kom ik in Nijmegen?

  Lees meer over de bereikbaarheid van Nijmegen tijdens de Vierdaagse.

  Lees meer
 • Vierdaagse routes

  Oefenen voor de Nijmeegse vierdaagse? Bekijk hier de vierdaagse routes.

  Bekijk de routes
 • Alles over de Vierdaagse

  Kom meer te weten over de Vierdaagse en de Vierdaagsefeesten. 

  Lees meer
  Via Gladiola Nijmegen
 • Unieke Vierdaagse souvenirs

  Bij VVV Rijk van Nijmegen koop je de leukste Vierdaagse souvenirs. 

  Lees meer

VVV Rijk van Nijmegen

De VVV Rijk van Nijmegen, dé plek voor al je toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad, streek en regio. Je wordt bij de VVV Nijmegen gastvrij ontvangen en professionele VVV medewerkers informeren je onder meer over alle Vierdaagse activiteiten en hoe je het snelst en gemakkelijk met openbaar vervoer op je plaats van bestemming komt. Ook kun je er terecht voor de leukste Vierdaagse souvenirs. 

Vierdaagsebed is een onderdeel van de VVV Rijk van Nijmegen en verzorgt al jaren de bemiddeling tussen wandelaars en gastgezinnen.

 

Lees verder
Nijmegen, Drone, Stad, Centrum