Boek je staycation in het Rijk van Nijmegen

Je hoeft niet ver weg te gaan om er even helemaal uit te zijn! Een smaakvol diner met overnachting of lekker tafelen na een dagje sauna kan ook gewoon in je eigen regio! Met deze culinaire arrangementen geniet je nu ook dichtbij van een heerlijk avondje uit én maak je er meteen een leuke staycation van. 

 

Van der Valk Nijmegen-Lent

Je bent van harte welkom bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Je kunt gebruik maken van ontbijt, lunch, borrel of diner in het restaurant of Lola’s bar. Er zijn ook leuke arrangementen te boeken, zoals het ‘Fietsen in Nijmegen Arrangement’. Daarbij mag je ook meteen gebruik maken van de fitness- en wellnessfaciliteiten van het hotel.

Lees verder

Sanadome

Om een herfstdip tegen te gaan, boek je een arrangement bij Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen. Bij de ‘Najaar Hotel specials’ heb je toegang tot de Thermen en Health Club en naast de overnachtingen zijn ook ontbijt en diner inbegrepen. Bovendien krijg je gratis luxe badslippers cadeau. Vanaf 10 november is Sanadome volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Dat staat garant voor nog meer gezelligheid.

Lees verder

Hotel MANNA

Speciaal voor gasten uit de regio heeft Hotel MANNA in Nijmegen het ‘Neighbours & Friends Arrangement’. Je wordt ontvangen met een lekkere Gin Tonic en voor ’s avonds reserveer je bij het global food & fish restaurant of eet je pinchos in de lounge bij Juliette’s Cosina.

Hotel Hoogeerd

Met de superactie overnacht je voor nog geen €60,- per kamer bij Hotel Hoogeerd in Wijchen. Je krijgt een mooie fietsroute door het land van Maas en Waal en een informatiepakket over de regio. Bovendien heb je gratis toegang tot de fitnessruimte en infraroodcabine. Er worden verschillende twee-, drie-, en meerdaagse arrangementen aangeboden.

Guesthouse Vertoef

Als gast van Guesthouse Vertoef in Nijmegen kun je gebruik maken van de bar waar je ontbijt, lunch en later op de dag heerlijke drinks en bites kunt verkrijgen. Er worden ook salades, biologische Italiaanse koffie’s en lokaal bier van De Hemel geserveerd. Je overnacht in één van de 45 kamers in een heerlijk Auping boxspring bed.

Oortjeshekken

Het motto van Oortjeshekken in Ooij is: Wat kan er nog wel? En dat is best veel. Boek één van de dertien gezellige hotelkamers en je maakt exclusief gebruik van het huiskamercafé, restaurant en de hoteltuin. Ook fijn als je even niet thuis wilt werken! De prachtige natuur nodigt uit tot een fijne wandeling of fietstocht en ’s avonds geniet je van een heerlijk diner.

 

Lees verder

Dit vind je misschien ook interessant