Hemelvaartips in het Rijk van Nijmegen

Weer een lekker dagje vrij met Hemelvaart dus tijd om eropuit te trekken! Wil je weten wat er allemaal te doen is in en rond Nijmegen? We delen de leukste Hemelvaartsdag activiteitein in dit artikel.

Hemelvaart valt dit jaar op donderdag 18 mei 2023.

Als de zon zich laat zien...

Het weer blijft onvoorspelbaar, maar als de blauwe lucht en een zonnetje zich laten zien dan weten wij waar je moet zijn! Het Rijk van Nijmegen heeft meerdere recreatiegebieden waar het met mooi weer goed toeven is. Zo vindt je bij Plasmolen de Mookerplas, bij Ewijk de Groene Heuvels en bij Wijchen recreatiegebied Berendonck. Stuk voor stuk fijne plekken om lekker van en aan het water te genieten. 

Lees verder

De leukste Hemelvaart uitjes voor kinderen

Met de wind door de haren…

Het Rijk van Nijmegen op een unieke manier ontdekken? Dat kan! Hoe gaaf is het om relaxt te toeren met de elektrische scooter! Op de geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische Waalscooter ontdek je het Waalgebied en het Rijk van Nijmegen. Met een stop zo her en der op de dijk voor een weids uitzicht over de rivier en de stad Nijmegen is het genieten pur sang. Je hoeft geen helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren. 

Lees verder

Weekend weg met Hemelvaart

Het Rijk van Nijmegen is de ideale bestemming voor een weekend weg met Hemelvaart! Van knusse B&B's tot boetiek hotels tot gezellige campings, de mooiste overnachtingen vindt je hier:

Dit vind je misschien ook leuk: