Fort Pannerden, Expeditie, ontdek

Kerstvakantie uitjes in het Rijk van Nijmegen 2020

Het wordt buiten vroeg donker en de straten zijn versierd met prachtige lichtjes. De kerstvakantie is normaal dé periode om samen met je gezin er gezellig op uit te gaan. Dit jaar is het allemaal anders dan andere jaren en zijn de mogelijkheden helaas beperkt. We bieden je graag inspiratie voor een volgend bezoek aan het Rijk van Nijmegen, en in de tussentijd beleef je de regio gewoon vanuit huis! 

De kerstvakantie is van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.

Beleef het Rijk van Nijmegen vanuit huis

Wist je dat je het Rijk van Nijmegen ook gewoon vanaf je heerlijk, warme plekje op de bank kunt ontdekken? Nu er de komende periode weinig mogelijk is, hebben we wat leuke tips voor vanuit huis voor je verzameld.

Lees verder
De thuisblijftips

Nijmeegse winterweken

Van 19 december t/m 3 januari vinden de Nijmeegse Winterweken plaats. Wekenlang zijn er bijzondere, traditionele en verrassende activiteiten (coronaproof) voor jong en oud in Nijmeegse binnenstad.

Door de hele binnenstad heen staan bijzondere verlichte objecten, die allemaal een eigen QR-code hebben, als onderdeel van de magische sprookjesroute. Scan de QR-code en je krijgt een filmpje te zien waarin de Winterfee een deel van het verhaal van het jongetje Krullie vertelt. Ga dus op zoek naar alle objecten om zo het complete verhaal te horen te krijgen!

Denk jij alles te weten over Nijmegen? Doe dan de CityQuiz waarbij je wandelend langs de groene lijn van de Walk of the Town vragen moet beantwoorden. Kortom, er valt genoeg te beleven!

Leuke inspiratie - voor later!