Tips door bloggers en locals

We kunnen eindeloos vertellen waarom het Rijk van Nijmegen zo leuk is. Maar we laten ook graag anderen vertellen wat zij zo mooi vinden aan deze regio. Ben je benieuwd wat anderen te zeggen hebben? Bekijk het overzicht hieronder en laat je inspireren voor een bezoek! 

Beleef het Rijk van Nijmegen - Door de ogen van

 • 15 tips voor een tweedaagse stedentrip door @simone_wit

  Op uitnodiging van Visit Nijmegen dompelde ik me tijdens een stedentrip en meteen ook vriendinnentrip onder in de cultuur en historie van het Rijk van Nijmegen, zowel binnen als net buiten de stad. In deze blog mijn 15 tips van de ontdekkingstocht in en bij de oudste stad van Nederland.  

  Klik hier
  15 tips voor een tweedaagse stedentrip door @simone_wit
 • Op avontuur door @traveldiariesapp

  De glooiende groene heuvels en het gezellige centrum van de oudste stad van Nederland lenen zich perfect voor een avontuur. Wij maakten een opzet voor je reis, met een bezoek aan het centrum van Nijmegen, Berg en Dal en de omliggende natuur.

  Klik hier
  Op avontuur door @traveldiariesapp
 • Jan Driebels: eigenaar dedicated en ilovenijmegen.nl

  Jan is een échte Nijmegenaar, maar toevallig wel geboren en woonachtig in Druten. Hij is de eigenaar van kledingwinkel Dedicated en webshop Ilovenijmegen.nl. Daarnaast zit hij in het bestuur van de Marikenstraat. Reden genoeg om Jan te vragen waarom Nijmegen zo’n mooie stad is.

  Klik hier
  Jan Driebels: eigenaar dedicated en ilovenijmegen.nl
 • Luxe achter de Limes: Stuwwallen en vennen door @fietsvlogger

  Op de fiets ontdek ik al snel waarom de Romeinen zich zo graag in het Rijk van Nijmegen vestigden. In het noorden glinstert de Waal, in het oosten liggen de heuvels. Handig, strategisch gezien. Vijftien kilometer verderop stroomt de Rijn. 

  Klik hier
  Luxe achter de Limes: Stuwwallen en vennen door @fietsvlogger

Eigenaar Make my Day en de Meesterproef

Julie en Bas zijn allebei in Wijchen opgegroeid en bezochten Nijmegen vaak. Inmiddels wonen ze al negen jaar in Nijmegen. Julie heeft twee winkels: Make My Day Women en Make My Day Atelier. Make My Day Men is van Julie’s broer Jan. Bas runt de Meesterproef. Samen weten ze genoeg over Nijmegen te vertellen om een hele gids te vullen.

Lees verder
Klik hier

Het Rijk van Nijmegen - met eigen ogen zien?