Wandel door tijd: 4 musea langs de 4Daagse routes die je niet mag missen

Naast wandelen is er nog veel meer te ontdekken in de prachtige regio. In deze blog nemen we je mee langs vier interessante musea die je kunt bezoeken tijdens de 4Daagse of op een ander moment, maak er een cultureel én actief bezoek van! Van moderne kunst tot historische schatten: deze musea hebben voor elk wat wils. Lees verder en ontdek welke musea je niet mag missen tijdens je bezoek aan de regio!

1. Afrika Museum

Het Afrika Museum in Berg en Dal is een toonaangevend museum dat zich volledig richt op de kunst, cultuur en geschiedenis van Afrika. Het museum heeft een indrukwekkende collectie van etnografische objecten, hedendaagse kunst en traditionele gebruiksvoorwerpen uit verschillende delen van het continent.

Lees verder
Afrika Museum

3. Vrijheidsmuseum

In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden in het gebied van twee van de belangrijkste operaties aan het Westfront tijdens WO2: Market Garden en Veritable. Het is een publiekstrekker voor jong en oud, uit binnen- en buitenland. De bezoekers beleven het boeiende Verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen in zowel Nederland als Duitsland, Europa en daarbuiten. 

Lees verder
Vrijheidsmuseum

Dit vind je misschien ook leuk...