Wellbeing

De oude Romeinen deden het al vaak en uitgebreid: heerlijk relaxen en jezelf – laten –verwennen in een badhuis. Een goede gewoonte, die je in het Rijk van Nijmegen volop kunt navolgen in spa’s, sauna’s en thermen. Actief ontspannen doe je op de golfbanen, terwijl je geniet van de bijzondere natuur om je heen. Die je van harte uitnodigt voor verdere ontdekking.

Pak je fiets of wandelschoenen en verken de prachtige Ooijpolder. Of ga zuidwaarts richting wijndorp Groesbeek en laat je verrassen door de vele wijngaarden en prijswinnende wijnen. Liever de stad in? Maak een stadswandeling door het millennia oude Nijmegen. Of ga lekker shoppen!

Samen ontspannen

Ontspannen, het kan op talloze manieren in het Rijk van Nijmegen. Wellbeing speelt niet voor niets een grote rol in deze regio. Laat je verwennen en geniet van een heerlijke dag in een van de thermen of breng een bezoek aan hét wijndorp van Nederland en krijg voor even het vakantiegevoel. Liever actief ontspannen? Sla dan een balletje op de golfbaan, terwijl je ondertussen kunt genieten van de mooie omgeving, waarin deze golfbaan zich bevindt. Of trek erop uit en haal een frisse neus in een van de vele natuurgebieden die in het Rijk van Nijmegen te vinden zijn.

Lees meer

Lekker opladen - in het Rijk van Nijmegen

Een balletje slaan

Opladen in de natuur

Ultiem relaxen

Shoppen, Nijmegen, Lange Hezelstraat, Winkelen

Shop till you drop

ANTI-STRESS HOTELARRANGEMENT

Heerlijk ontspannen en relaxen in de grootste bron van ontspanning; Sanadome Nijmegen. Maak eens tijd voor jezelf en kom heerlijk tot rust in de warm waterbaden met water uit eigen bronnen (zoet-&zoutwater). Maak uw verblijf compleet met een heerlijk overnachting in één van 96 luxe hotelkamers en boek het Relax & Antistress hotel arrangement.

Ontdek de deal

Ontdek de routes

Wijngaard wandeling

N70 Natuurwandelroute

Boswachterspad ooijpolder

Proef de heerlijke wijnen

Heerlijk ontspannen met een lekker wijntje. Gelukkig hoef je voor een goed glas wijn niet naar Frankrijk of Zuid-Amerika. Dankzij de heuvels en bijzondere grondsoort is Groesbeek en omgeving de bakermat van prachtige wijnen die regelmatig in de prijzen vallen. Bijna 25 hectare wijngaard is er inmiddels in het Wijndorp van Nederland. Waar 6 wijnboeren een keur aan mooie wijnen maken, die je zeker moet proeven. Dat is pas genieten!

Ontdek de mooiste wijngaarden