Wellbeing

De oude Romeinen deden het al vaak en uitgebreid: heerlijk relaxen en jezelf – laten –verwennen in een badhuis. Een goede gewoonte, die je in het Rijk van Nijmegen volop kunt navolgen in spa’s, sauna’s en thermen. Actief ontspannen doe je op de golfbanen, terwijl je geniet van de bijzondere natuur om je heen. Die je van harte uitnodigt voor verdere ontdekking.

Pak je fiets of wandelschoenen en verken de prachtige Ooijpolder. Of ga zuidwaarts richting wijndorp Groesbeek en laat je verrassen door de vele wijngaarden en prijswinnende wijnen. Liever de stad in? Maak een stadswandeling door het millennia oude Nijmegen. Of ga lekker shoppen!

Lekker opladen - in het Rijk van Nijmegen

Een balletje slaan

Opladen in de natuur

Shop till you drop

Ultiem relaxen

ANTI-STRESS HOTELARRANGEMENT

Heerlijk ontspannen en relaxen in de grootste bron van ontspanning; Sanadome Nijmegen. Maak eens tijd voor jezelf en kom heerlijk tot rust in de warm waterbaden met water uit eigen bronnen (zoet-&zoutwater). Maak uw verblijf compleet met een heerlijk overnachting in één van 96 luxe hotelkamers en boek het Relax & Antistress hotel arrangement.

Ontdek de deal

Proef de heerlijke wijnen

Heerlijk ontspannen met een lekker wijntje. Gelukkig hoef je voor een goed glas wijn niet naar Frankrijk of Zuid-Amerika. Dankzij de heuvels en bijzondere grondsoort is Groesbeek en omgeving de bakermat van prachtige wijnen die regelmatig in de prijzen vallen. Bijna 25 hectare wijngaard is er inmiddels in het Wijndorp van Nederland. Waar 6 wijnboeren een keur aan mooie wijnen maken, die je zeker moet proeven. Dat is pas genieten!

Ontdek de mooiste wijngaarden