8x de leukste cadeaus bij Citystore Nijmegen

Op zoek naar een typisch Nijmeegs cadeau voor de feestdagen? Bezoek Citystore Nijmegen op de Grote Markt. Je vindt er gegarandeerd een cadeautje voor jezelf of een ander. Wij hebben wat tips voor je verzameld. 

4. Illustraties van Redmer Hoekstra

Redmer Hoekstra, een illustrator uit Elst met een werkplaats in Nijmegen, creëert surrealistische finelinetekeningen. Redmer kijkt naar vorm, betekenis en werking om nieuwe combinaties te maken. Zijn werk is vaak verrassend en grappig, maar ook op een vreemd-logische manier in een fantastische en surrealistische wereld. Hierdoor krijgen onderwerpen vaak een compleet andere gevoelswaarde of betekenis. De 2 boeken die we verkopen in de Citystore zijn prachtige collectorsitems en een bron van inspiratie om zo nu en dan door te bladeren. Naast twee boeken zijn er ook losse prenten verkrijgbaar in de vorm van ansichtkaarten.

 

5. Boek over de Hidden Cities 

Ontdek het Rijk van Nijmegen in het nieuwe boek 'Hidden Cities - Nederland'. Dompel je onder in de historie van de stad, ontdek de heerlijkste plekjes om te eten en drinken, overnacht in een hip hostel of charmant hotel, snuif wat cultuur en geniet van bijzondere winkels. Ben je na een dag stad toe aan iets meer rust, ruimte en groen? Trek eropuit en ontdek de omgeving, want de natuur is bij het Rijk van Nijmegen nooit ver weg. 

Lees verder

Kom je langs in de Citystore?

Heb je iets leuks gezien? Kom dan langs bij Citystore Nijmegen! Laat je ook inspireren door verhalen over het Rijk van Nijmegen en ontvang informatie over de bekende en onbekende pareltjes. Hopelijk tot snel op de Grote Markt 17. 

Lees verder
Plan je bezoek