Bestemmingen

 • Berg en Dal

  Ingeklemd tussen Maas en Waal ligt één van de mooiste gemeenten van Nederland: Berg en Dal. Berg en Dal is aantrekkelijk met een overweldigend landschap, rijke cultuurhistorie en bijzondere wijnbouw. De grote hoogteverschillen, waar Berg en Dal zijn naam aan ontleend, zorgen voor prachtige vergezichten.

  Berg en Dal
 • Beuningen

  Beuningen is groen en waterrijk, met ruimte voor kunst, sport en ontspanning. Beuningen is buitengewoon, en we zijn daar met z'n allen trots op! In de gemeente liggen prachtige natuurgebieden zoals de uiterwaarden langs de Waal. 

  Beuningen
 • Druten

  Druten ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. Bij een bezoek aan het Land van Maas en Waal kun je al fietsend, struinend en wandelend de prachtige natuur van het gebied bezichtigen. Je hebt dan een prachtig uitzicht op de romantische landerijen, het water, de rivier en de idyllische dijkhuisjes.

  Druten Wandelen Druten
 • Heumen

  “Ervaren” is het sleutelwoord in Heumen. Even het verstand op nul zetten en genieten van alles wat de mooie omgeving te bieden heeft. Weg uit de dagelijkse drukte en terugschakelen naar een lagere versnelling.

  Heumen
 • Kranenburg

  Net over de Duitse grens, in het groene heuvelachtige gebied tussen Kleve en Nijmegen, ligt aan de Via Romana het grensstadje Kranenburg. Het op het eerste oog rustige stadje is één van de meest verrassende streken in dit grensgebied.Zodra je Kranenburg binnenkomt, waan je je al direct in het verleden.

  Kranenburg
 • Mook en Middelaar

  Mook en Middelaar is een landelijke oase in het Rijk van Nijmegen. Gelegen tussen de Maas en Mookerheide, de brug tussen Maas en heuvelland, met ongekende recreatieve mogelijkheden. Hier ervaar je de geweldige ambiance van uitgestrekte bos- en heidegebieden, een uniek stuwwallenlandschap en een grote diversiteit aan cultuurhistorisch waardevolle elementen, duidend op een Romeins verleden.

  Mook en Middelaar Mookerheide wandelen
 • Wijchen

  Een rijke en veelbewogen geschiedenis, klassieke en moderne kunst, gevarieerde natuur én gastvrijheid, dat is Wijchen. Van middeleeuwse kastelen tot kronkelige wandelpaadjes door de bossen; van een gezellig terrasje tot de rust in het vennenlandschap. En van een trendy restaurant tot een sfeervol, gastvrij bed & breakfast. Jij noemt het, Wijchen heeft het.

  Wijchen