Toerist in eigen regio: Rijk van Nijmegen

Wist je dat reizen dichtbij huis ook erg leuk is? Hang de toerist uit in eigen regio! In het Rijk van Nijmegen heb je zoveel mooie plekken dus hierbij wat tips om de herfst en winter op een leuke manier door te komen.

Lekker de natuur in

De natuur in het Rijk van Nijmegen is ontzettend veelzijdig. Denk aan bossen, uiterwaarden, vennen en rivieren. En het mooie is dat er honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden zijn waardoor je dit zelf kunt gaan ontdekken. Dus kies een leuke route uit en stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan! Let er wel op dat je 1,5 meter afstand houdt van elkaar.

Ook leuk: de skeelerroutes van 7 km en 10 km door het mooie Park Lingezegen in de Betuwe.

Lees verder
Bekijk hier alle natuurgebieden
Fietsen zevenheuvelenweg Nijmegen Groesbeek Berg en Dal

Het perfecte cadeau

De feestdagen komen steeds dichterbij. Voor veel mensen betekent dit van de ene naar de andere winkel op zoek naar de perfecte cadeaus. Graag maken wij het je wat makkelijker. We hebben een overzicht gemaakt van een aantal winkels in het Rijk van Nijmegen waar je zeker slaagt voor een uniek cadeau. Ook erg handig is dat de meeste van deze winkels een online webshop hebben waardoor je niet een drukke winkel in hoeft. 

Lees verder
Shoppen maar!

Haal nog meer inspiratie uit de volgende artikelen