Vierdaagse - Dag van Cuijk

Type: Wandelroute
Afstand: 40.0 km

Vierdaagse - Dag van Cuijk

Type: Wandelroute
Afstand: 40.0 km

De Vierdaagse geniet internationale bekendheid en in combinatie met de Vierdaagsefeesten is dit evenement goed voor zo’n 1,5 miljoen bezoekers.

De Vierdaagse geniet internationale bekendheid en in combinatie met de Vierdaagsefeesten is dit evenement goed voor zo’n 1,5 miljoen bezoekers. Heel gezellig, maar ook heel druk. Er zijn dan ook heel veel wandelaars die juist rust en ruimte nodig hebben en volop willen genieten van de natuur. 

De Vierdaagse kent iedere dag een andere route door de wijde omgeving van Nijmegen. Elke wandeldag staat er een andere plaats in de omgeving centraal. Deze vierde en laatste wandeldag is 'De dag van Cuijk' en brengt je oa door Grave en een oversteek via een pontje.

Mocht je meer routes willen lopen van de Vierdaagse? Meer informatie vindt je op deze pagina. Op deze pagina kan je alle 3 de afstanden en alle 4 de dagen vinden. 

Afstand
40.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: 6521 AB Nijmegen
1

Agrarisch Museum De Lage Hof

Je waant jezelf midden in het boerenleven tussen 1850 en 1960 zoals dat zich afspeelde op de gemengde boerenbedrijven, gelegen op de zand- en kleigronden in het Rijk van Nijmegen, Land van Cuijk en Noord Limburg.Lees verder

Agrarisch Museum De Lage Hof Entree bord bij aankomst.
2

Bed & Breakfast Farmhouse de Loksheuvel

Luxueuze Bed en Breakfast in prachtig gerestaureerde 18e eeuwse boerderij met 2 gastenverblijven voorzien van alle gemakken en comfort. Unieke locatie direct gelegen aan natuurreservaat “De Overasseltse en Hatertse vennen”.Lees verder

Bed & Breakfast Farmhouse de Loksheuvel
Eindpunt: 6521 AB Nijmegen

Kenmerken