Vier Pasen in het Rijk van Nijmegen

Pasen staat voor de deur. Ga voor een uitgebreide paasbrunch met de familie, bezoek de kinderboerderij, of ga lekker een stuk wandelen met de kinderen.. keuze genoeg. Hier zijn de leukste Paasactiviteiten in het Rijk van Nijmegen voor het hele gezin!

Pasen vind dit jaar plaats op 17 en 18 april 2022. 

Paasactiviteiten - in het Rijk van Nijmegen

Gezellig paasbrunchen

De restaurants van Nijmegen hebben hun deuren weer wijds geopend voor een heerlijke paasbrunch met de hele familie of gezellig met vrienden.

Hier zijn onze favoriete paasbrunch locaties:

Een tafeltje reserveren wordt aangeraden! 

Lees verder

Bezoek de kinderboerderij

In de kinderboerderij van Landerij De Park in Park Lingezegen zijn er in het voorjaar weer jonge geitjes, konijntjes en zwijntjes. Heel bijzonder aan deze kinderboerderij is dat de meeste dieren ook geaaid mogen worden. Soms mag je zelfs helpen bij het voeren! De dierenverzorgers van de kinderboerderij vertellen je alles over de dieren. Kan jij alle namen onthouden? Klim en klauter erop los in de natuurspeelplaats, of snuffel rond op het struinpad op zoek naar leuke plekjes, verrassende uitkijkjes of onverwachte obstakels. Er is genoeg te doen!

Landerij De Park

Start van het fortenseizoen

In het weekend van 17 en 18 april vieren vele forten, vestingen, kastelen, bunkers en tussenliggend waterlinie erfgoed, de start van het fortenseizoen. Zo ook Fort Pannerden! Op een bijzondere manier gaan de deuren weer officieel open op 17 april (eerste Paasdag) om 13.00 uur voor jong en oud. Op de Officiële opening op zondag 17 april wordt de Fortvlag in optocht naar het fort gebracht en ceremonieel gehesen!

Lees verder
Bezoek de opening van het fortenseizoen

Lekker wandelen

Paaseitjes verstoppen tussen de bomen en even lekker de benen strekken tijdens een van de korte (en familie-proof) wandelingen in het Rijk van Nijmegen. 

Hoe vier jij Pasen?

Zoals je kan lezen: genoeg te doen dit weekend! Laat ons weten hoe jij Pasen hebt gevierd via #visitnijmegen!

Dit vind je misschien ook leuk: