Vier Pasen in het Rijk van Nijmegen

Het is bijna zover! Pasen staat voor de deur. Normaal betekent dit dat we een extra lang weekend lekker er op uit kunnen gaan. maar helaas zullen we Pasen dit jaar vanuit huis moeten vieren. Door de maatregelen die gelden i.v.m. het corona-virus zijn horeca dicht en veel attracties en musea gesloten.

Maak er alsnog een gezellig feestje van. Zet een gezellige paastak neer, ga lekker uitgebreid brunchen of dineren met je gezin en ga traditioneel paaseitjes zoeken in de tuin...

 

Thuisblijftips

Laat een heerlijke maaltijd bij je thuisbezorgen, print kleurplaten uit en ga kleuren, bekijk een film van Lux vanuit je thuisbioscoop - er is genoeg te doen! 

Lees verder
Thuisblijftips Nijmegen

Tips voor het paasweekend - in het Rijk van Nijmegen

Gezellig paasbrunchen

Houd je ook van lekker eten, maar ben je niet zo een keukenprins(es)? Bestel dan een heerlijke paasbrunch! In de lijst van de Facebookgroep Thuisbezorgd Nijmegen kun je zien welke restaurants aan huis bezorgen. 

Lees verder
Thuisbezorgd Nijmegen

Lekker wandelen

Heb je dit jaar toch iets meer behoefte aan een actief paasweekend? Wandel dan een klein rondje in de buitenlucht. Ontdek de natuur rondom je huis - spot nieuwe planten, vogels of ga lekker uitwaaien. Bekijk hier wandelroutes. (houd afstand van andere mensen - minimaal 1,5 meter - en ga niet met meer dan 2 personen op pad). 

Voor de allerkleinsten: zoeken, speuren en struinen

De paashaas komt langs en verstopt de lekkerste paaseitjes. En een knutselwerkje in het teken van Pasen kan natuurlijk niet ontbreken. Genoeg te doen dus voor de kleintjes. 

Lees verder
Meld je aan!

Hoe vier jij Pasen?

Zoals je kan lezen: genoeg te doen dit weekend! Laat ons weten hoe jij Pasen hebt gevierd via #visitnijmegen!

Dit vind je misschien ook leuk: