Vier Pasen in het Rijk van Nijmegen

Het is bijna zover! Pasen staat voor de deur. Lekker eten met de familie, erop uit met de kinderen of traditioneel paaseitjes zoeken in de tuin... keuze genoeg. In het Rijk van Nijmegen is er ook weer veel te beleven en wij vertellen je graag de leukste paastips!

 

Gezellig paasbrunchen

Houd je ook van lekker eten, maar ben je niet zo een keukenprins(es)? Schuif dan aan bij de paasbrunch van restaurant WaterGoed! Kom genieten van een lekkere en gevarieerde driegangenlunch in het mooie Valburg. De bioscoop, schmink en diverse spellen die er aanwezig zijn maakt dit ook een ideaal uitstapje voor het gezin.

Lees meer

In de benen!

Heb je dit jaar toch iets meer behoefte aan een actief paasweekend? Wandel dan mee met de struintocht in de mooie natuur van de Lingewaard. Voor het ontdekken van nieuwe planten, het spotten van vogels of om lekker uit te waaien is deze struintocht ideaal!

Voor de allerkleinsten: zoeken, speuren en struinen

Bij Kinderboerderij de Goffert is het volop pasen! De paashaas komt op Eerste Paasdag langs en verstopt de lekkerste paaseitjes. Een knutselwerkje in het teken van Pasen kan natuurlijk niet ontbreken. Van 11.00 uur tot 12.00 uur kunnen de kleintjes voor €1,- de handen uit de mauwen steken en de mooiste creaties maken. Aanmelden kan tot en met 18 april. Wees er snel bij!

Meld je aan!

Dit jaar doen we het anders!

Een paasbrunch, maar dan anders

Bij MANNA vier je Pasen net iets anders dan je misschien gewend bent. Op zondag 21 april en maandag 22 april geniet je van een 4, 5 of 6 gangen voorjaarsmenu. Een héél divers menu met vooral veel verschillende soorten vis. A la carte bestellen kan natuurlijk ook. Maak er een gezellig Pasen van bij MANNA!

Ontdek meer!

Hoe vier jij Pasen?

Zoals je kan lezen: genoeg te doen dit weekend! Staat een bezoek aan Rijk van Nijmegen op jouw planning? Laat  ons weten hoe jij Pasen hebt gevierd via #visitnijmegen!

Dit vind je misschien ook leuk: