Leuke uitjes voorjaarsvakantie 2023 in het Rijk van Nijmegen

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. In het Rijk van Nijmegen zijn er genoeg leuke activiteiten voor zowel de kleintjes als de pubers. Kies uit binnen of buiten! Superhandig voor jou, want we hebben de leukste uitjes al voor je op een rijtje gezet! Bespaart jou weer uitzoekwerk en tijd. Scroll of slide snel verder.

Wanneer is de voorjaarsvakantie?
Voorjaarsvakantie regio Noord  - 25 feb t/m 5 mrt 2023
Voorjaarsvakantie regio Midden - 25 feb t/m 5 mrt 2023
Voorjaarsvakantie regio Zuid - 18 feb 2022 t/m 26 feb 2023
 

Lekker naar buiten!

Nu de dagen weer langer worden en de echte winterkou voorbij is, is er genoeg reden om weer naar buiten te gaan met de kinderen. Plan een wandeltocht in een van de natuurgebieden, bezoek een stadspark of kies middagje tussen de kabouters! In het Rijk van Nijmegen zijn er opties genoeg!

Lees verder
Alle buitentips

Mooie kinderwandelingen

EEN BEETJE VREEMD.. MAAR ZO LEUK!

Heb je al een kijkje genomen bij de Akwart Experience in Elst? Grijp anders deze vakantie je kans om de verschillende creatieve kamers te ervaren in dit ‘instagrammuseum’. Spring in het enorme ballenbad, maak een foto met een reusachtige bitterbal, laat je in de maling nemen door het gezichtsbedrog en beleef zo kunst op een nieuwe manier. Elke kamer opent een nieuwe wereld, dus.. houd jouw telefoon paraat voor een paar mooie plaatjes!

Lees verder
Bezoek Akwart Experience

Nog meer inspiratie!